Thailand – Elephant Sanctuary

Thailand – Land of the smiles – Smilets land. Thailand kan fascinere enhver, og er et land man ofte vender tilbage til. Fra de smukke bjerge i nord, til de lange hvide sandstrande i syd er Thailand fyldt med kontraster. Størstedelen af Thailands besøgende lander i Bangkok, og med storbyens populære madmarkeder, templer og natteliv så er der noget for enhver smag. Der bor 67 millioner mennesker i Thailand, og det kan føles en smule overvældelse at blive fanget i den massive trafik i Bangkoks gader. Mange af projekterne i Thailand ligger til gengæld langs fra de travle gader i Bangkok, og her leves et simpelt og roligt liv. Her vil du komme til at bo side og side med thaifolket, og du vil hurtigt opleve hvor imødekommende og interesserede de er. Det Thailandske nytår i april er en ren folkefest, kaldet Songkran. Traditionen tro skal din sjæl renses og du vil med garanti få kastet vand på dig. Det er en sjov og anderledes måde at deltage i den folkelige begivenhed på.

Kanchanaburi ligger 130 km fra Bangkok, og smukt beliggende i et af Thailands største skovområder.

Ugens program

På dette hjem for gamle, mishandlede og syge elefanter vil din hjælp blive værdsat. Du vil hjælpe med dagens daglige opgaver som alle skal forbedre elefanternes levestandard. Projektet har også til hensigt at formidle mere viden om det majestætiske dyr. Vær opmærksom på at da der er tale om vilde dyr, og det er derfor vigtigt at overholde centerets regler for kontakt til elefanterne.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Det er kun muligt at booke en uge på dette program.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Suvarnabhumi Internationale lufthavn (BKK) vil du mødes med projektet koordinator som vil transportere dig til dit logi. Det er også muligt at møde projektets koordinatorer i centrum af Bangkok. Dette skal aftales før ankomst.  Ankomst skal ske på søndage i tidsrummet 08:00 – 18:00. Det er også muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Du vil bo i små idylliske bambus bungalows, hvor I bor 2 deltagere i hver. Det er også muligt at booke en privat bungalow mod ekstra betaling. Der er privat badeværelse til hver bungalow. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Thailand hvis du skal være i landet i over 30 dage. Du behøver ikke visum hvis du skal være i landet under 30 dage. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Thailand

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Thailand. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Thailand Elephant Sanctuary”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer