Thailand – Culture Week

Singburi ligger ca. 4 timers buskørsel fra Bangkok, og betragtes som et af Thailands største landbrugsområder. Her dyrker størstedelen af Thailands ris, og her leves et typisk landliv. Markedet i byen tiltrækker de lokale hvor der er salg af friske fødevarer, tøj, snacks og andre fornødenheder. Området er også særligt kendt for de mange templer, som klart er et besøg værd.

Ugens program

Ugens program er tæt pakket så du får den bedste mulige start på dit ophold i Thailand. Du vil blive klogere på Thailand, dets folk, religion og thai skik. Derudover vil du blive introduceret for sproget thai, som kan blive en helt sjov aktivitet. Et mindre madlavningskursus er også inkluderet i programmet. Ugen er fyldt med besøg på historiske og interessante steder som alle skal hjælpe dig med at blive bedre kendt i området og Thailand generelt.

Kulturugen er ikke obligatorisk, men vi anbefaler kraftigt at du starter dit ophold med dette program. Du vil på den måde lære om landet og være bedre forberedt til ugen efter hvor du vil fortsætte ude på dit valgte program.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Suvarnabhumi Internationale lufthavn (BKK) vil du mødes med projektet koordinator som vil transportere dig til dit logi. Det er også muligt at møde projektets koordinatorer i centrum af Bangkok. Dette skal aftales før ankomst.  Ankomst skal ske på søndage i tidsrummet 08:00 – 18:00. Det er også muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

I Singburi vil du bo et af de tre eco houses. De ligger ned til flodbredden i Singburi. Du vil bo på flersengsværelse med 3 andre deltagere. Det er også muligt at booke et privat værelse. Dette anbefaler vi hvis du rejser sammen som par eller familie. På centeret er der også et lounge område hvor du kan være sammen med de andre deltagere, og der er tilknyttet en mindre have til dit logi. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Thailand hvis du skal være i landet i over 30 dage. Du behøver ikke visum hvis du skal være i landet under 30 dage. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Thailand

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Thailand. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Thailand Introduktion”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer