Thailand

Thailand – Land of the smiles – Smilets land. Thailand kan fascinere enhver, og er et land man ofte vender tilbage til. Fra de smukke bjerge i nord, til de lange hvide sandstrande i syd er Thailand fyldt med kontraster. Størstedelen af Thailands besøgende lander i Bangkok, og med storbyens populære madmarkeder, templer og natteliv så er der noget for enhver smag. Der bor 67 millioner mennesker i Thailand, og det kan føles en smule overvældelse at blive fanget i den massive trafik i Bangkoks gader.

Mange af projekterne i Thailand ligger til gengæld langs fra de travle gader i Bangkok, og her leves et simpelt og roligt liv. Her vil du komme til at bo side og side med thaifolket, og du vil hurtigt opleve hvor imødekommende og interesserede de er. Det Thailandske nytår i april er en ren folkefest, kaldet songkran. Traditionen tro skal din sjæl renses og du vil med garanti få kastet vand på dig. Det er en sjov og anderledes måde at deltage i den folkelige begivenhed på.

Culture Week

I løbet af denne uge vil du få et indblik ind i Thailands kultur. Du vil også få en introduktion til det sproget thai. Derudover vil du komme ud og se en masse interessante og kulturelle steder. En rigtig god måde at starte dit eventyr i Thailand på.

Elephant Sanctuary

Drømmer du om at hjælpe nødlidte og gamle elefanter i løbet af dit sabbatår? Så tag på denne oplevelsesrejse og få en bedre forståelse for dette majestætiske dyr. Du vil hjælpe til med praktiske opgaver på centeret, så det kræver at du har mod på fysisk arbejde.

Gibbon Encounter

De er små, søde og fulde af personlighed. Gibbon aber er en helt særlig abe som du godt kan glæde dig til at møde. Hjælp centeret med de daglige opgaver, samtidig med du udvider din kulturelle horisont. Programmet kræver at du har mod på fysisk arbejde.

Tribe Teaching

Vidste du at der findes flere hundrede forskellige stammefolk i Thailand? Og de officielt ikke har thai statsborgerskab, med mindre de deltager i det thailandske uddannelsessystem. Lyder det fascinerende? Så meld dig til dette program!