Sri Lanka – Introduction Program

Kandy ligger med sine 490 meter over havet, som en by i højlandsprovinsen, og er Sri Lankas gamle hovedstad. Byen er omkranset af bjerge, og rummer mange historiske og interessante steder. Kandy bliver betragtet som et af de helligste steder på Sri Lanka, og det berømte tempel, ”Temple of the sacred tooth” ligger i byen. Templet bliver betragtet som landets største helligdom.

Ugens program

Ugens program er tæt pakket så du får den bedst mulige start på dit ophold på Sri Lanka. Du vil blive klogere på Sri Lanka, dets folk, religion og almindelig skik. Derudover vil du blive introduceret for sproget tamilsk, som er en rigtig sjov aktivitet. Et mindre madlavningskursus er også inkluderet i programmet. Ugen er fyldt med besøg på historiske og interessante steder som alle skal hjælpe dig med at blive bedre kendt i området og Sri Lanka generelt. Du vil bl.a. besøge flere hinduistiske templer.

Kulturugen er ikke obligatorisk, men vi anbefaler kraftigt at du starter dit ophold med dette program. Du vil på den måde lære om landet og være bedre forberedt til ugen efter hvor du vil fortsætte ude på dit valgte program.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Bandaranayake Internationale lufthavn (CMB) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal bo. Ankomst skal ske på søndage. Det er også muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning. Ved ankomst om lørdagen er det desværre ikke muligt at få transfer, og du skal derfor selv finde ud til programmets center.

Indlogering

Du vil bo på programmets center, hvor du vil bo i flersengsværelse med 4-10 andre deltagere, med delt badeværelse. Centeret ligger ca. 3 km fra Kandy centrum, og du vil få mulighed for at tage ind til Kandy og shoppe. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Sri Lanka. Et turistvisum er gyldig i 30 dage, men du kan ansøge om at forlænge dit visum og blive 90 dage længere. Det ansøges her. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Sri Lanka

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Sri Lanka. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Sri Lanka Introduktion”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer