Sri Lanka

Sri Lanka er et paradis med palmefyldte sandstrande, smukke bjergkæder, mangfoldig kultur og historiske templer. Med intet mindre end 8 seværdigheder på UNESCO’s verdensarvsliste er der rigeligt at se og opleve på Sri Lanka. Her finder du også verdens ældste træ i Anuradhapura. Det officielle sprog er sinhalesisk og tamilsk, og her bor ca. 20 millioner mennesker.

Du vil blive mødt af et utroligt imødekommende og venligt folkefærd, som med deres kultur og historie gerne vil vise dig deres land. Te-produktion er en kendt industri, så et besøg på en af de mange teplantager er oplevelse. Sri Lanka er ofte blevet kaldt det skjulte paradis, og dette er kun endnu en god grund til at Sri Lanka skal være din næste rejsedestination.

Introduction program

I løbet af denne uge vil du få et indblik ind i Sri Lankas kultur. Du vil også få en introduktion til det sri lankanske sprog. Derudover vil du komme ud og se en masse interessante og kulturelle steder. En rigtig god måde at starte dit eventyr på Sri Lanka.

Medical program

På dette program vil du hjælpe til på det lokale hospital. Programmet er derfor ideelt for dig som godt kan lide menneskelig kontakt og at give en hjælpende hånd til folk som har brug for det. Du kan også tjene point til din ansøgning til medicinstudiet på dette program.

Sea Turtle Conservation

Få en unik mulighed og hjælp med at bevare de fascinerende havskildpadder. Så hvis du bliver helt blød i knæene af tanken om disse små vidundere, så er dette program noget for dig!

Wildlife Rescue program

Kan du heller ikke gå forbi et nødlidende dyr uden at stoppe op og hjælpe? Så skal du vælge dette program! Her gør du virkelig en forskel for de udstødte dyr som lever rundt omkring i gaderne på Sri Lanka.