Peru – Culture Week

Byen Cajamarca er hovedstaden i Cajamarca regionen og centrum for den nordlige del af Andes. Der bor ca. 226.000 mennesker i byen og er specielt kendt for landbrug- og mineindustrien. Cajamarca er centrum for nogle af de største begivenheder i inkaernes historie. Byen der er kendt som ”byen hvor to verdener mødes”. Det årlige højdepunkt er byens karneval, hvor der efter gammel tradition bliver kastet med vand, og maling. Deltag i festlighederne og forbered dig på at blive farverig og beskidt!

Ugens program

Følgende program er kun vejledende. Tider og aktiviteter kan ændres afhængigt af vejr og afrejsetidspunkt.

Mandag

Sightseeing omkring Cajamarca hvor du ser byens hovedattraktioner, markeder, og historiske højdepunkter. Derudover vil i vandre op på toppen af Santa Apolonia Hill, hvor en lille kirke er vandringen værd. Her får du også en flot udsigt over området. Det sidste på programmet er at du vil besøge forskellige markeder i byen, hvor du har mulighed for at shoppe lidt.

Tirsdag

Besøg Granja Porcón, som udover at være et utroligt smukt område også er en traditionel peruviansk farm. Efter at I har udforsket området vil der være picnic på stedet og derefter vil I tage tilbage til Cajamarca.

Onsdag

Fra morgenstunden vil I tage med offentlig transport til stedet Cumbe Mayo, hvor I vil vandre en kortere tur for at se nogle af de ældste skulpturer i Sydamerika, bygget omkring 1500 B.C. I vil besøge et gammel pre-inka kompleks, 3500 meter over havoverfladen, før I vender tilbage til Cajamarca.

Torsdag

I dag skal I se mere at det smukke område omkring Cajamarca. I vil blandt andet se over 10.000 år gamle kalk malerier på bjergenes skrænter. Bagefter vil I fortsætte til fods til Llacanora, hvor I vil spise frokost og gå på opdagelse i området.

Fredag

I dag vil I gå ca. 3 km til den lille landsby Ptuzco, hvor I vil se områdets seværdigheder. Jeres guide vil give en grundig fortælling om området, og I vil slutte dagen af med besøg i de gamle termale bade som en afslappende afslutning på en spændende, lærerig og interessant uge.

 

Afrejsedatoer

Du kan starte dette program hver mandag, med indlogering fra om søndagen. Det giver dig rig mulighed for at tage af sted lige når det passer dig.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Mayor General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport lufthavn (CJA) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal opholde dig. Ankomst skal ske søndag mellem 07:00 – 18:00. En anden mulighed er at ankomme via bus til Cajamarca busterminal. Busnettet er velfungerende i Sydamerika, og hvis du ønsker at rejse rundt på egen hånd før dit ophold i Cajamarca er det muligt at blive hentet af programmets koordinator ved Cajamarca busterminal . Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Du vil bo i byen Banos del Inca, i flersengsværelse med 3-5 andre deltagere. Det er også muligt at booke et privat værelse, og dette anbefaler vi hvis I rejser sammen som par eller familie. Alle måltider er inkluderet i prisen med tre måltider om dagen i hverdagene, og to i weekenden.

Generelle visumregler

Du kan rejse til Peru i 90 dage uden at skulle have et visum. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visa hvis det er nødvendigt. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Peru

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Peru. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Peru Introduktion”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer