Peru – Teaching Experience

Byen Cajamarca er hovedstaden i Cajamarca regionen og centrum for den nordlige del af Andes. Der bor ca. 226.000 mennesker i byen og er specielt kendt for landbrug-  og mineindustrien. Cajamarca er centrum for nogle af de største begivenheder i inkaernes historie. Byen der er kendt som ”byen hvor to verdener mødes”. Det årlige højdepunkt er byens karneval, hvor der efter gammel tradition bliver kastet med vand, og maling. Deltag i festlighederne og forbered dig på at blive farverig og beskidt!

Ugens program

Drømmer du om at lære fra dig? Kan du lide at arbejde med børn? Så er dette program noget for dig. Du vil hjælpe til på den lokale skole, hvor du sammen med skolens lærere vil undervise i forskellige fag. Derudover vil du hjælpe til med skolens aktiviteter. Dette program kræver at du tager eget initiativ til læringen, da mange af skolens lærere ikke nødvendigvis snakker flydende engelsk, og du skal derfor kunne igangsætte egne aktiviteter. Forvent at være på skolen 3-4 timer om dagen, og du vil skiftevis hjælpe til om formiddagen eller eftermiddagen.

Det forventes at du klæder dig så du dækker knæ og skuldre.

Afrejsedatoer

Du kan starte dette program hver mandag, med indlogering fra om søndagen. Det giver dig rig mulighed for at tage af sted lige når det passer dig.

 

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Mayor General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport lufthavn (CJA) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til dit logi. Ankomst skal ske søndag mellem 07:00 – 18:00. En anden mulighed er at ankomme via bus til Cajamarca busterminal. Busnettet er velfungerende i Sydamerika, og hvis du ønsker at rejse rundt på egen hånd før dit ophold i Cajamarca er det muligt at blive hentet af programmets koordinator. Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Du vil bo i byen Banos del Inca, i flersengsværelse med 3-5 andre unge deltagere. Det er også muligt at booke et privat værelse, og dette anbefaler vi hvis I rejser sammen som par eller familie. Alle måltider er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Du kan rejse til Peru i 90 dage uden at skulle have et visum. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visa hvis det er nødvendigt. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Peru

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Peru. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Peru Teaching”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer