Peru – Special Needs Care

Byen Cajamarca er hovedstaden i Cajamarca regionen og centrum for den nordlige del af Andes. Der bor ca. 226.000 mennesker i byen og er specielt kendt for landbrug-  og mineindustrien. Cajamarca er centrum for nogle af de største begivenheder i inkaernes historie. Byen der er kendt som ”byen hvor to verdener mødes”. Det årlige højdepunkt er byens karneval, hvor der efter gammel tradition bliver kastet med vand, og maling. Deltag i festlighederne og forbered dig på at blive farverig og beskidt!

Ugens program

Få en oplevelse for livet og hjælp til på et hjem for peruvianere med fysiske- og/eller psykiske handicap. Hjemmet er primært for børn, men her tilbydes også hjælp til voksne. I gennemsnit er der 30 børn på hjemmet, og du vil hjælpe til med de daglige gøremål. Din vigtigste opgave er at være sammen med hjemmets beboere og være en del af dagens daglige aktiviteter. Mange af børnene går i skole om formiddagen, så dine arbejdstider vil oftest være om eftermiddagen.

Hvis du har en faglig baggrund som pædagog, lærer osv. er der mulighed for et længerevarende praktikophold. Kontakt os endelig for mere information.

Afrejsedatoer

Du kan starte dette program hver mandag, med indlogering fra om søndagen. Det giver dig rig mulighed for at tage af sted lige når det passer dig.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Mayor General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport lufthavn (CJA) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig ti stedet hvor du skal bo. Ankomst skal ske søndag mellem 07:00 – 18:00. En anden mulighed er at ankomme via bus til Cajamarca busterminal. Busnettet er velfungerende i Sydamerika, og hvis du ønsker at rejse rundt på egen hånd før dit ophold i Cajamarca er det muligt at blive hentet af programmets koordinator. Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Du vil bo i byen Banos del Inca, i flersengsværelse med 3-5 andre deltagere. Det er også muligt at booke et privat værelse, og dette anbefaler vi hvis I rejser sammen som par eller familie. Alle måltider er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og 2 i weekenderne.

Generelle visumregler

Du kan rejse til Peru i 90 dage uden at skulle have et visum. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum hvis det er nødvendigt. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Peru

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Peru. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Peru Special Needs Care”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer