Peru – Penguin Conservation

Lambayeque er et område i det nordvestlige Peru. Området er kendt for sit nærmest ørkenlignende klima og her regner det meget sjældent. Så husk at pakke derefter. I området findes der flere museer hvor du har mulighed for at se og lære mere om områdets historie og påvirkning af inkaerne. Byen Chiclayo er Peru’s 4. største by, og her har du rig mulighed for shopping og restaurant besøg. Mercado Modelo, som er et kendt marked i byen, og her er alt hvad hjertet begære.

Ugens program

Du vil hjælpe de lokale på et særligt center for pingviner. Centeret arbejder med at formidle viden om pingviner og deres levevilkår, og centerets primære formål er at behandle og pleje stedets pingviner. Dine primære arbejdsopgaver vil blive rengøring, fodring, og hjælp til renovering af centeret. Du skal forvente at hjælpe til ca. 6 timer om dagen, og den første dag vil du få en grundig introduktion i arbejdet og centerets værdier.

Afrejsedatoer

Du kan starte dette program hver mandag, med indlogering fra om søndagen. Det giver dig rig mulighed for at tage af sted lige når det passer dig.

 

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Mayor General FAP Armando Revoredo Iglesias Airport lufthavn (CJA) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal bo. Ankomst skal ske søndag mellem 07:00 – 18:00. En anden mulighed er at ankomme via bus til Cajamarca busterminal. Busnettet er velfungerende i Sydamerika, og hvis du ønsker at rejse rundt på egen hånd før dit ophold i Cajamarca er det muligt at blive hentet af programmets koordinator ved Cajamarca busterminal. Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Indlogeringen ligger i området Lambayeque, og ca. 1 km fra centrum af byen Jayanca, og ca. 1 times kørsel fra byen Chiclayo. Indlogeringen er et Eco Tourist Center, hvor du vil bo på et standardværelse med 5 på hvert værelse. Du har også mulighed for at bo på et privat værelse mod ekstra betaling. Badeværelse deler du med de andre deltagere. Der er inkluderet helpension, med 3 måltider i hverdagene og 2 i weekenden.

Generelle visumregler

Du kan rejse til Peru i 90 dage uden at skulle have et visum. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visa hvis det er nødvendigt. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Peru

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Peru. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Penguin Conservation”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer