Peru

Peru er det tredjestørste land i Sydamerika, og kendt for dets unikke kulturarv fra bl.a. inkaerne. Med nabolandene Brasilien, Columbia, Chile, Bolivia og Ecuador er der rig mulighed for at kombinere din rejse, så du samtidig ser flere af Sydamerikas smukke lande. Det verdensberømte Machu Picchu er et besøg værd hvis man rejser til Peru. Landet er fyldt med kontraster, og det peruvianske folk er gæstfrie, venlige og meget interesserede i at vise deres land frem.

Her vil du finde byer som ligger i helt op til 6700 meter over havoverfladen, uendelige sandstrande, og et afvekslende landskab lige fra bjergkæder og til tropisk regnskov. Peru har det hele, og lidt til. Mange ved det ikke, men en af de større industrier i Peru er deres frugt produktion, og landets gastronomi er en klasse for sig. Prøv f.eks. retten ceviche, som er rå fisk marineret i en lækker marinade af citron og krydderier.

Culture Week

Oplev den Peruvianske natur og kultur i løbet af en kulturel uge. Du vil komme ud og se Perus smukke natur og vandre rundt steder som Santa Apolonia Hill og Cumbe Mayo. Der vil være guide med på hele turen. Lyder det interessant? Så læs mere om dette program.

Penguin Conservation

I Lambayeque findes der et center for pingviner. Du vil hjælpe til med at behandle og pleje pingvinerne samt gøre rent og renovere bygningerne.  Så hvis dit hjerte smelter når du ser en pingvin vralte henover isen så er dette et program du bør læse mere om.

Special Needs Care

Vil du gerne hjælpe børn med fysiske- og/eller psykiske handicap? Så skal du læse mere om dette program. Du vil deltage i de daglige gøremål samt tage dig af beboerne og deltage i aktiviteter på hjemmet. En oplagt mulighed for at tage dig af børn som sætter stor pris på dig.

Teaching Experience

Hjælp til og undervis på den lokale skole i Cajamarca, Peru. Du skal være parat til at komme med idéer og lave aktiviteter med børnene selv. Du vil undervise i flere forskellige fag sammen med skolens lærere. Men hvis du godt kan lide at tilbringe tid med børn så er dette program noget for dig.