Kenya – Kindergarten Teaching

Gatanga Village bliver dit hjem i Kenya. Landsbyen er en del af provinsen i landet, så her har du de største muligheder for at opleve lokalsamfundet, og blive en del af det. Ikke langt fra Gatanga Village ligger byen Tiki, hvor du har mulighed for at shoppe de vigtigste fornødenheder. Nairobi ligger halvanden times kørsel fra Gatanga og en oplagt weekendudflugt.

Arbejdsopgaver

På dette program har du muligheden for at hjælpe til på to programmer, og du skal derfor vælge hvad du helst vil.

Børnehave

Du vil hjælpe til med de daglige aktiviteter i den lokale børnehave. Du skal forvente at være med til arbejdet i børnehaven ca. 4 timer om dagen. På dette program har du rig mulighed for at komme med dine egne ideer til aktiviteter og lege, og det er derfor en fordel hvis du er initiativrig og kreativ.

Din påklædning skal være lignende de ansattes, og det kræver at du dækker dine knæ og skuldre.

Undervisning

Hjælp til på den lokale skole hvor du vil få ansvaret for din egen skoleklasse. Børnene på skolen er mellem 6-18 år, og mange har ikke haft mulighed for at lære engelsk. Derfor tager de med glæde imod dig og dine ideer. Det kræves at du selv tilrettelægger din undervisning, som meget gerne også må være leg og aktiviteter.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Jomo Kenyatta Internationale lufthavn (NBO) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal bo. Ankomst skal ske på søndage i tidsrummet 08:00 – 18:00. Det er også muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning.

Indlogering

Du vil bo på programmets center, hvor du vil bo i flersengsværelse med 4-8 andre deltagere, med delt badeværelse. Da du bor i et yderområde forventes der at du er opmærksom på dit eget forbrug af vand, papir og elektricitet. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Kenya. Et turistvisum er gyldig i 6 måneder, og ansøges her. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Kenya. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Kenya Introduktion”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer