Kenya

Kenya som er en del af den afrikanske østkyst er med dets 44 millioner indbyggere tæt befolket. Du har alligevel rig mulighed for at tage fra den hektiske storby Nairobi og ud til den majestætiske og frodige savanne. Safari er uden tvivl en af de største turistattraktioner i Kenya, og som dansker også en unik destination på grund Karen Blixens tætte tilknytning til landet. Vidste du fx at der er en bydel i udkanten af Nairobi som er opkaldt efter Karen Blixen? Lidt vest for Nairobi finder du også Karen Blixens afrikanske farm, som i dag er et af landets mest populære museer.

I Kenya har du også rig mulighed for at udfordre smagsløgene og prøve de mange former for forskelligt vildt fra ikke truede arter. Kenya er mulighedernes land, og her er alle muligheder for at tage på eventyr hvad enten det er langs smukke sandstrande eller i de 40 nationalparker som landet besidder. Great Rift Valley er et must for naturelskeren, og Nairobi er et mekka af sanser, dufte og indtryk. Den varmeste periode i Kenya er februar – marts, mens de koldeste måneder er juli – august.

Culture Week

Bliv klogere på Kenya i løbet af denne uge. Du vil også lære lidt swahili hvilket kan være en sjov og interessant oplevelse. I løbet af ugen vil der være ture til forskellige steder samt et madlavningskursus.

Kindergarten Teaching

Hjælp til enten i en børnehave eller med undervisning i den lokale skole. Du vil hjælpe med at planlægge daglige aktiviteter og engelsk undervisning i skolen. Så her skal du kunne tænke ud af boksen og engagere børn og unge.

Medical Program

Her vil du hjælpe til på det lokale hospital. Der er intet krav til tidligere erfaring til gengæld kan dette hjælpe dig i en eventuel kvote 2 ansøgning på lægevidenskabelige uddannelser. Din hjælp er værdsat ude i lokalsamfundet.