Indien – Rajastan Kindergarten Teaching

Byen Udaipur ligger i den indiske stat Rajasthan, som vil blive dit tilholdssted. Området er i folkemunde blevet kaldt Østens Venedig, og ikke uden grund. Udaipur bliver hvert år besøgt af millioner af turister. Men Rajasthan er så meget mere end en turistseværdighed. Området er fyldt med autentiske, små madmarkeder, hvor du kan prøve et utal af indiske specialiteter. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse i områdets majestætiske paladser og templer.

Arbejdsopgaver

På den lokale skole er der tilknyttet en børnehaveklasse, hvor børn på 4-5 år er i deres første skoleår. Da der er tale om små børn vil meget af undervisningen foregå som leg og aktiviteter, og det er kun et plus hvis du er kreativ og selv tager initiativ til aktiviteter og undervisningen. Du bliver en del af skolens personale, og ofte kan underviserne basis engelsk, så vær forberedt på at ugens program tilrettelægger du sammen med lærere og programmets koordinatorer. Du skal derfor gerne være en teamplayer, men til gengæld vil du også få en helt unik mulighed for at få en masse oplevelser med børn som med glæde vil lære dig at kende.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Maharana Pratap lufthavn (UDR) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal opholde dig. Ankomst skal ske på søndage. En anden mulighed er at ankomme via bus til Udaipole, hvis du vælger at rejse rundt på egen hånd inden dit ophold i Rajasthan. Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning. Hvis du vælger at ankomme om lørdagen er det desværre ikke muligt at få transfer.

Indlogering

I Rajasthan vil du bo på flersengsværelse med 4-6 andre deltagere. På centeret er der også et lounge område hvor du kan være sammen med de andre deltagere, og der er tilknyttet en mindre have til dit logi. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Indien. Et turistvisum er gyldig i 60 dage, og ansøges her. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Indien. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Rajasthan Teaching”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer