Indien – Goa/Rajastan Introduction Week

Du kan komme på kulturuge både i Goa og Rajastan, alt efter hvilket program du vælger efterfølgende, eller hvis du ønsker en af de specifikke byer. 

Goa er Indiens mindste delstat og har intet mindre end 100 km sandstrand og et sandt strandparadis. Goa ligger langs den indiske vestkyst, og er en af Indiens største feriedestinationer. Men lokale bor også i området og du har rig mulighed for at gå på opdagelse på markeder, eller besøge Asiens største kristne kirke. Goa er kendt for at være et grønt og frodigt område i Indien, og dermed også et af de smukkeste steder i landet.

Byen Udaipur ligger i den indiske stat Rajasthan, som vil blive dit tilholdssted under denne introduktionsuge. Området er i folkemunde blevet kaldt Østens Venedig, og ikke uden grund. Udaipur bliver hvert år besøgt af millioner af turister. Men Rajasthan er så meget mere end en turistseværdighed. Området er fyldt med autentiske, små madmarkeder, hvor du kan prøve et utal af indiske specialiteter. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse i områdets majestætiske paladser og templer.

 

Ugens program

Ugens program er tæt pakket så du får den bedste mulige start på dit ophold i Goa eller Rajastan. Du vil blive klogere på Indien, dets folk, religion og indisk skik. Derudover vil du blive introduceret til det indiske sprog, som med 18 officielle sprog er en ordentlig mundfuld. Ugen er fyldt med besøg på historiske og interessante steder som alle skal hjælpe dig med at blive bedre kendt i området og Indien generelt.

Afrejsedatoer

Det er muligt at starte hver mandag. Ankomst til destinationen skal ske dagen før programstart.

Lufthavn og transfer

Ved ankomst til Dabolim Internationale lufthavn (GOI) vil du mødes med programmets koordinator som vil transportere dig til stedet hvor du skal opholde dig. Ankomst skal ske på søndage. En anden mulighed er at ankomme via bus til Mapusa busterminal, hvis du vælger at rejse rundt på egen hånd inden dit ophold i Goa. Det er muligt at ankomme om lørdagen mod betaling for en ekstra overnatning. Hvis du vælger at ankomme om lørdagen er det desværre ikke muligt at få transfer.

Indlogering

Du vil bo på flersengsværelse med 4-6 andre deltagere. På centeret er der også et lounge område hvor du kan være sammen med de andre deltagere, og der er tilknyttet en mindre have. Helpension er inkluderet i prisen, med tre måltider i hverdagene og to i weekenden.

Generelle visumregler

Der er visumpligt i Indien. Et turistvisum er gyldig i 60 dage, og ansøges her. Vær opmærksom på at det er dit eget ansvar at søge visum, men vi vejleder dig gerne. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

Vaccinationer til Indien

Vi anbefaler at man følger Statens Serum Instituts anbefalinger for vaccination til Indien. Dem kan du læse her.

Inkluderet i prisen

 • Deltagelse i programmet ”Goa/Rajastan Introduktion”

 • Indlogering på flersengsværelse med delt badeværelse

 • Helpension med tre måltider om dagen i hverdagene og to i weekenden

 • Grundig introduktion til programmet ved ankomst

 • Transfer hvis ankomst er dagen før programstart

 • Vejledning fra CWP, før, under og efter rejsen.

 • Visum vejledning

Ikke inkluderet i prisen

 • Flybillet – Vi kan bestille flybilletten for dig, hvis du ønsker dette. Gør venligt opmærksom på dette i tilmeldingen.

 • Afbestillings- og rejseforsikring

 • Visumansøgning og alle udgifter i forbindelse med dette.

 • Transfer efter endt ophold

 • Vaccinationer