Indien

Indien er et sanseligt mekka, hvor du vil blive betaget, overrasket og forundret lige meget hvor du går hen. Som verdens næstmest folkerige land med 1,2 milliard vil du med garanti blive overvældet af den massive folkemængde. Indien vil give dig oplevelser og minder for livet. Størstedelen af indere er hinduister, og dette afspejles i gadebilledet.

I hinduismen er køer hellige, og der er derfor også en anseelig kvægbestand i landet. Inderne er et utroligt gæstfrit, hjertevarmt og venligt folkefærd, og er ofte meget interesseret i turister som de tager imod med smil. Indien er intet mindre end betagende, så forvent at blive taget med storm.

Goa/Rajastan Introduction week

I løbet af denne uge vil du få et indblik ind i indisk kultur. Du vil også få en introduktion til det indiske sprog. Derudover vil du komme ud og se en masse interessante og kulturelle steder. En rigtig god måde at starte dit eventyr i Indien på.

Animal Welfare

Hjælp de mange dyr som går rundt i Indiens gader. På dette program vil du få en unik mulighed for at gøre en forskel for de dyr som er blevet udstødt, og som mangler føde, behandling og pleje. Så dette er noget for dig med det store dyrehjerte. 

Community Project

Giv en hånd i det lokale indiske samfund. Du har mulighed for at kombinere så du hjælper til i slumområdet om formiddagen, og ældrecenteret om eftermiddagen. Du har derfor stor valgfrihed efter hvad der interesserer dig mest. I 4 uger eller mere kan du blive en del af et kvindehjem. 

Kindergarten Teaching

Lær fra dig, og få en oplevelse for livet. Du vil blive en del af den lokale skole. Du skal være initiativrig og have mod på at skabe dine egne aktiviteter for børnene. Det vigtigste er at du kan lide børn, og du vil hjælpe nogle af verdens fattigste.