Programmer

Hos Cultural World Programs har vi mange forskellige programmer. Dem kan du læse mere om på de enkelte programsider. Fælles for dem er at det er gode programmer til dig som gerne vil holde sabbatår i udlandet og samtidig vil have kulturelle oplevelser. Når du f.eks. på Sri Lanka kommer ud og hjælper havskildpadderne eller hjælper på et hospital så lærer du meget om den lokale kultur og har et tæt samarbejde med den lokale befolkning.

Cultural World Programs er ideelt for dig som gerne vil hjælpe til i udlandet og samtidig gerne vil have fritid til at opleve ting på egen hånd. Du har et ansvar over for det program du har valgt at være på men der er også plads til fritid og oplevelsesrejser.

På alle vores programmer på nær hvis du vil passe elefanter i Thailand kan du være af sted fra en uge og op. Derudover kan du også kombinere programmerne og derfor vælge først at være på vores kulturelle introduktionsuge for herefter at passe pingviner et par uger og til sidst tage dig af Peruvianere med psykisk og fysiske handicap. Det er derfor kun din lyst til at opleve mere, der sætter grænserne.

 

Hvis du ikke lige finder det du tænker du skal bruge dit sabbatår i udlandet på så kontakt os. Vi kan garanteret finde et program, der interesserer dig gennem vores samarbejdspartner.